events & espectacles

Show Factory us ofereix un servei integral, pensat perquè el vostre projecte sigui tot un èxit, amb la confiança de treballar amb els millors pofessionals dins les diferents disciplines del món cultural i lúdic.

Tot un món d'idees!
Logo 10 aniversari Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Facebook
Galeria de fotos

Producció, distribució i gestió d'activitats, esdeveniments i espectacles

Show Factory Produccions és una Industria Cultural que neix l’any 2.000 de la mà d’en Jordi Masclans i l’Anna Lajarín, amb l’objectiu de crear, produir, distribuir i gestionar espectacles i activitats lúdiques de qualitat, oferint així una garantia d’èxit pels nostres clients. El nostre departament creatiu treballa constantment a la recerca de noves creacions, originals i innovadores; intentant estar sempre a l’avantguarda de les noves tendències d’àmbit social i cultural.

A Show Factory vàrem decidir transformar la nostra passió en la nostra professió. Des dels inicis, la nostra principal motivació ha estat gaudir i sentir-nos orgullosos de la feina ben feta. Cada projecte en què treballem és únic, hi posem tot l’esforç i dedicació per a aconseguir la satisfacció del client. Per això, al llarg d’aquests anys de professionalitat i experiència hem aconseguit fidelitzar empreses del sector cultural, privades i públiques.

Fotos

Show Factory Produccions, S.L. C/ Senyoretes 3 08181 Sentmenat (BCN) Tel.93 715 48 44 - 670 288 388 info@showfactory.es © afirma

Política de privacitat

Tota la informació facilitada pels usuaris o clients de Show Factory Produccions, S.L. serà utilitzada únicament per a respondre a les seves consultes així com per informarlos de nous productes o altres informacions relacionades amb l'empresa en cas que donin el seu consentiment.

Garantim que les dades facilitades pels usuaris no seran compartides amb terceres persones o empreses i seran tractades d'acord amb la Llei Orgànica 15/99 del 13 de Desembre sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal i la resta de normativa vigent a Espanya.

Els usuaris d'aquest website podran modificar o eliminar les dades enviant un e-mail amb les instruccions a info@showfactory.es

Show Factory Produccions, S.L. posa a la disposició dels usuaris del website les següents dades en compliment de la llei LSSICE (sobre serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic):

Societat inscrita al registre Mercantil de Barcelona amb el NIF B65022816

Volum 41003

Foli 163

Full B 375482

Inscripció 1

C/ Senyoretes 3 08181 Sentmenat (BCN)